Nieuws & acties

Nefit Easy
Nefit Easy
niet waterzijdig ingeregeld
niet waterzijdig ingeregeld
wel waterzijdig ingeregeld
wel waterzijdig ingeregeld

 • Heeft u een hoog gasverbruik? Laat uw gasinstallatie, gasmeter, cv ketel en toebehoren nakijken. Wij meten uw cv ketel op verbranding, rendement en belasting, controleren de instellingen van de cv ketel en de thermostaat en persen de gehele gasinstallatie af op dichtheid. Samen met u bekijken we het gasverbruik van de voorgaande jaren en vergelijken uw gasverbruik met het gemiddelde van uw regio. Vul het contactformulier in voor een afspraak of bel met 040-2420823.
 • Remeha is als eerste ketelfabrikant gestart met ReNewed ketelonderdelen.
  Een Renewed onderdeel is een retour gekomen product uit het veld welke na een uitvoerig revisieproces als vernieuwd product wordt aangeboden voor spare part doeleinden. Het gereviseerde product voldoet volledig aan Remeha's kwaliteitseisen en is kwalitatief gelijkwaardig aan een nieuw product.
  Waarom vernieuwen?
  Remeha wil zo slim en verantwoord mogelijk omgaan met materialen. Momenteel wordt in de aftersales alleen gebruikt gemaakt van nieuwe onderdelen. Vervangen onderdelen uit het toestel worden weggegooid. Echter heeft het vervangen onderdeel nog veel waarde. Bijvoorbeeld een gas-luchteenheid, deze bevat veel aluminium en elektronica die nog gebruikt kan worden. De energie voor het verwerven van de grondstoffen en het vormen en produceren van het product hoeft niet weggegooid te worden.
  Nieuw of Renewed?

  De keus is aan de klant. Het Renewed programma wordt naast het bestaande programma
  aangeboden. De voorwaarden en producteigenschappen zijn identiek:

  • Renewed onderdelen voldoen aan de laatste technische specificaties.
  • Renewed onderdelen worden met actuele softwareversie en parameters uitgeleverd.*
  • Voor Renewed onderdelen gelden dezelfde garantievoorwaarden als voor nieuwe onderdelen.

  * Indien van toepassing*

 • Uw kamerthermostaat bedienen op afstand met smartphone of tablet? Dat kan onder andere met de Nefit Easy, de Intergas Comfort Touch of de Vaillant V-Smart. Via uw smartphone of tablet kunt u altijd zien hoe warm het thuis is. En u kunt de instellingen op afstand makkelijk aanpassen en dit zonder contract of abonnement.
  Klik hier voor de laatste updates van de Nefit Easy.
 • Ruiterclub "de Paardenbloem" verzorgt al jaren paardrijlessen voor kleine kinderen en volwassenen. Om de leskosten laag te houden zijn zij erg afhankelijk van sponsoren. Dit jaar sponsort InstallBrabant wederom de open dag waar de leerlingen aan ouders, familie en vrienden kunnen laten zien wat ze hebben geleerd. 
 • De EnergieBespaarWijzer.....doe de test en bekijk uw score. Bent u energiezuinig?
 • Het aanbrengen van een thermostaatkraan op een radiator is een van de meest eenvoudige manieren om het energieverbruik te laten afnemen. Ten op zichte van een handbediende kraan, kan een thermostaatkraan een energiebesparing van wel 15% opleveren. De thermostaatknoppen in verschillende kleuren leverbaar.
 • Leuke website voor kinderen op www.boschforkids.nl .
 • Sinds 01 april 2011 is Installatiebedrijf InstallBrabant erkend Remeha eVita dealer. De Remeha eVita HRe is een revolutionaire cv ketel voor warmte, warm water Ún elektriciteit. 
 • Ook dit jaar sponsoren wij stichting Opkikker middels donatie. Bezorgt u ook zieke kinderen een onvergetelijke dag? Klik hier voor meer informatie over de stichting.
 • Henrad levert de Premium M ECO radiator, welke sneller opwarmt, meer rendement heeft en kan bijdragen tot reductie van de CO2 uitstoot. De ideale radiator voor LTV ( Lage Temperatuur Verwarming ).
 • Wilt u ook weten of uw energieverbetering in aanmerking komt voor subsidie? Check www.energiesubsidiewijzer.nl voor de laatste stand van zaken.
 • Wist u dat u met het hydraulisch ( waterzijdig ) inregelen van uw cv-installatie zo'n 9% tot 15% op uw energierekening kan besparen? In dit filmpje wordt eenvoudig uitgelegd hoe waterzijdig inregelen werkt en wat voor voordelen dit voor u kan hebben. Ook Installatiebedrijf InstallBrabant kan dit voor u verzorgen. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende prijsopgave.
 • Een bad vullen in minder dan 6 minuten? Het kan! Met de Remeha Calenta CW6. Maar liefst 23,3 liter warmwater per minuut van 40graden. Vaillant maakt als eerste ketelfabrikant werk van het probleen rondom koolmonoxide bij cv-ketels.
 • De nieuwste Vaillant EcoTec Exclusive cv ketels zijn standaard uitgerust met een koolmonoxidesensor.
  Bij een te hoge concentratie van koolmonoxide wordt het toestel automatisch uitgeschakeld.
  Er is ook een losse CO sensor, de Vaillant airMONITOR. 
 • Intergas verwarming werkt aan een nieuwe HR combi cv-ketel. De Intergas Kombi Kompakt HRX.
  Waar de succesvolle HRE-serie al uitblonk in betrouwbaarheid, kracht en comfort gaat de HRX nog weer verder! Doorontwikkeld op het beproefde concept is zowel het tapwatercircuit als ook het CV-circuit volledig ge´ntegreerd in de nieuwe aluminium warmtewisselaar. De HRX staat voor innovatie en kan gezien worden als de opvolger van de HRE-serie. Klik hier voor een video over de Intergas HRX.
 • Sinds 01 augustus 2015 moeten alle nieuwe cv ketels in Nederland  voldoen aan het EcoDesign. Het EcoDesign omhelst de eisen en regels vanuit de Europese Unie ten aanzien van gasgestookte toestellen. Hieronder vallen dus ook cv ketels. Een van de eisen is dat de cv ketels minimaal in het bezit moeten zijn van een energiezuinige A-label pomp.

Remeha ReNewed
Remeha ReNewed
3 jaar extra garantie
3 jaar extra garantie

Acties:.  

 • Meldt u familie, vrienden, collegaĺs of buren aan voor een InstallBrabant onderhoudsabonnement, dan ontvangt u direct 10% korting op ¨w onderhoudsabonnement. 
 • Henrad Softline radiatoren nu met 10% extra korting
 • Bij aanschaf en installatie van een nieuwe cv ketel, ontvangt u de eerste onderhoudsbeurt gratis ( projecten of speciale prijsafspraken uitgesloten ).
Aan de teksten en / of aanbiedingen op deze website kunnen geen rechten worden ontleent.
Heeft u een vraag of opmerking, vul dan onderstaand formulier in:
Naam:*
Woonplaats:
Tel. nr:*
E-mail:

Uw vraag of opmerking:*
Wij werken met Bosch Intergas AWB Remeha Itho Vaillant Daalderop Agpo ferroli nefit en Benraad InstallBrabant Eindhoven
Raadhuisstraat 70
5582 JG Waalre
tel: 040-2420823
gsm: 06-17292791
fax: 040-2222637
e-mail: Info@installbrabant.nl
KvK 17182990