Onderhoud cv-ketel of warmwaterapparaat

5 Redenen om te kiezen voor jaarlijks onderhoud

Veiligheid

Jaarlijks onderhoud verhoogt de veiligheid van uw installatie(s). Algemeen wordt er dan ook aangeraden om uw installatie(s) jaarlijks te laten onderhouden door een erkende servicemonteur. Veel verzekeraars eisen dat het cv-toestel jaarlijks wordt ge´nspecteerd en onderhouden. Er wordt een rookgasmeting gedaan waarbij koolmonoxyde ( CO ), kooldioxyde ( CO2 ), rendement en giftigheidsindex worden gecontroleerd.

Minder kans op storingen
Het jaarlijks onderhoud van uw cv-ketel of warmwaterapparaat vermindert de kans op storingen. Vaak kan door een kleine reparatie veel schade worden voorkomen. Daarnaast worden wij door de fabrikanten op de hoogte gehouden van modificaties en extra aandachtspunten aan uw toestel.

Langere levensduur van uw installatie(s)
Door goed en tijdig onderhoud aan uw installatie(s) uit te laten voeren, kunt u de levensduur van de apparaten aanzienlijk verlengen. Kleine reparaties of aanpassingen kunnen meteen tijdens het onderhoud worden uitgevoerd. Denk ook aan het controleren van de vorstbestendigheid van collectorvloeistof bij zonneboilersystemen !

Hoger rendement
Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw cv-ketel opnieuw afgesteld. Dit verhoogt het rendement van uw cv-ketel. HR-ketels kunnen alleen hun hoge rendement halen als deze optimaal zijn afgesteld. Ook kan het nodig zijn de belasting van het toestel aan te passen door uitbreiding van uw woonhuis of door isolerende maatregelingen.

Geen voorrijkosten of arbeidsloon in geval van storing
Mocht u onverhoopt toch een storing hebben aan uw cv-ketel of warmwaterapparaat, betaalt u geen voorrijkosten en geen arbeidsloon. Eventueel verbruikte materialen worden wel in rekening gebracht. In geval van drukte gaan abonnees voor op niet-abonnees.

VUL HET CONTACTFORMULIER IN OM VANDAAG NOG EEN ONDERHOUDSABONNEMENT VOOR UW CV KETEL AF TE SLUITEN.
rookgasanalyse bij elke onderhoudsbeurt
rookgasanalyse bij elke onderhoudsbeurt
Brand in cv-ketel
Brand in cv-ketel
achterstallig onderhoud
achterstallig onderhoud
Heeft u een vraag of opmerking, vul dan onderstaand formulier in:
Naam:*
Woonplaats:
Tel. nr:*
E-mail:

Uw vraag of opmerking:*
Wij werken met Bosch Intergas AWB Remeha Itho Vaillant Daalderop Agpo ferroli nefit en Benraad InstallBrabant Eindhoven
Raadhuisstraat 70
5582 JG Waalre
tel: 040-2420823
gsm: 06-17292791
fax: 040-2222637
e-mail: Info@installbrabant.nl
KvK 17182990