Menu Sluiten

Nieuws & acties

ACTIES

Meldt u familie, vrienden, collega’s of buren aan voor een InstallBrabant onderhoudsabonnement, dan ontvangt u direct 10% korting op ùw onderhoudsabonnement!

Henrad Softline radiatoren nu met 10% extra korting

Bij aanschaf en installatie van een nieuwe cv ketel, ontvangt u de eerste onderhoudsbeurt gratis ( projecten of speciale prijsafspraken uitgesloten ).

NIEUWS

BRANDGEVAAR IN UW AGPO FERROLI CV KETEL?

Het consumentenprogramma Kassa besteedde op 16 maart 2019 aan brand en/of smeltschade aan de AGPO Ferroli Econpact, Ultima, Megadens en Megalux cv ketel. Voor ons is dit geen nieuws en dus reden om dit merk niet toe te laten in ons assortiment. Bent u in het bezit van deze ketel? Laat deze dan z.s.m. vervangen!

Remeha start met ReNewed onderdelen

Remeha is als eerste ketelfabrikant gestart met ReNewed ketelonderdelen.

Een Renewed onderdeel is een retour gekomen product uit het veld welke na een uitvoerig revisieproces als vernieuwd product wordt aangeboden voor spare part doeleinden. Het gereviseerde product voldoet volledig aan Remeha’s kwaliteitseisen en is kwalitatief gelijkwaardig aan een nieuw product.

Waarom vernieuwen?

Remeha wil zo slim en verantwoord mogelijk omgaan met materialen. Momenteel wordt in de aftersales alleen gebruikt gemaakt van nieuwe onderdelen. Vervangen onderdelen uit het toestel worden weggegooid. Echter heeft het vervangen onderdeel nog veel waarde. Bijvoorbeeld een gas-luchteenheid, deze bevat veel aluminium en elektronica die nog gebruikt kan worden. De energie voor het verwerven van de grondstoffen en het vormen en produceren van het product hoeft niet weggegooid te worden.

Nieuw of Renewed?

De keus is aan de klant. Het Renewed programma wordt naast het bestaande programma
aangeboden. De voorwaarden en producteigenschappen zijn identiek:

  • Renewed onderdelen voldoen aan de laatste technische specificaties.
  • Renewed onderdelen worden met actuele softwareversie en parameters uitgeleverd.*
  • Voor Renewed onderdelen gelden dezelfde garantievoorwaarden als voor nieuwe onderdelen.

* Indien van toepassing

remeha-renewed-logo

Uw kamerthermostaat bedienen op afstand met smartphone of tablet?

Dat kan onder andere met de Nefit Easy Control, de Intergas Comfort Touch of de Vaillant senso HOME.
Via uw smartphone of tablet kunt u altijd zien hoe warm het thuis is. En u kunt de instellingen op afstand makkelijk aanpassen en dit zonder contract of abonnement.

Valliant senso HOME

InstallBrabant sponsort Ruiterclub “De Paardenbloem”

Ruiterclub “de Paardenbloem” verzorgt al jaren paardrijlessen voor kleine kinderen en volwassenen. Om de leskosten laag te houden zijn zij erg afhankelijk van sponsoren. Dit jaar sponsort InstallBrabant wederom de open dag waar de leerlingen aan ouders, familie en vrienden kunnen laten zien wat ze hebben geleerd.

De EnergieBespaarWijzer

Doe de test en bekijk uw score. Bent u energiezuinig?

Thermostaatkraan

Het aanbrengen van een thermostaatkraan op een radiator is een van de meest eenvoudige manieren om het energieverbruik te laten afnemen. Ten op zichte van een handbediende kraan, kan een thermostaatkraan een energiebesparing van wel 15% opleveren. De thermostaatknoppen in verschillende kleuren leverbaar.

Henrad Premium M ECO radiator

Henrad levert de Premium M ECO radiator, welke sneller opwarmt, meer rendement heeft en kan bijdragen tot reductie van de CO2 uitstoot. De ideale radiator voor LTV ( Lage Temperatuur Verwarming ).

Komt u in aanmerking voor subsidie

Wilt u ook weten of uw energieverbetering in aanmerking komt voor subsidie? Check www.energiesubsidiewijzer.nl voor de laatste stand van zaken.

Bespaar energie met waterzijdig inregelen

Wist u dat u met het hydraulisch ( waterzijdig ) inregelen van uw cv-installatie zo’n 9% tot 15% op uw energierekening kan besparen? In het onderstaande filmpje wordt eenvoudig uitgelegd hoe waterzijdig inregelen werkt en wat voor voordelen dit voor u kan hebben. Ook Installatiebedrijf InstallBrabant kan dit voor u verzorgen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Niet waterzijdig ingeregeld

Wel waterzijdig ingeregeld

Bad vullen in minder dan 6 minuten

Een bad vullen in minder dan 6 minuten? Het kan! Met de Remeha Calenta CW6. Maar liefst 23,3 liter warmwater per minuut van 40graden. Vaillant maakt als eerste ketelfabrikant werk van het probleen rondom koolmonoxide bij cv-ketels.

Koolmonoxidesensor op Valliant EcoTec Exclusive cv ketels

De nieuwste Vaillant EcoTec Exclusive cv ketels zijn standaard uitgerust met een koolmonoxidesensor.
Bij een te hoge concentratie van koolmonoxide wordt het toestel automatisch uitgeschakeld.
Er is ook een losse CO sensor, de Vaillant airMONITOR.

Nieuwe HR combi cv-ketel van Intergas

Intergas verwarming werkt aan een nieuwe HR combi cv-ketel. De Intergas Kombi Kompakt HRX.
Waar de succesvolle HRE-serie al uitblonk in betrouwbaarheid, kracht en comfort gaat de HRX nog weer verder! Doorontwikkeld op het beproefde concept is zowel het tapwatercircuit als ook het CV-circuit volledig geïntegreerd in de nieuwe aluminium warmtewisselaar. De HRX staat voor innovatie en kan gezien worden als de opvolger van de HRE-serie.

Ecodesign

Sinds 01 augustus 2015 moeten alle nieuwe cv ketels in Nederland  voldoen aan het EcoDesign. Het EcoDesign omhelst de eisen en regels vanuit de Europese Unie ten aanzien van gasgestookte toestellen. Hieronder vallen dus ook cv ketels. Een van de eisen is dat de cv ketels minimaal in het bezit moeten zijn van een energiezuinige A-label pomp.